Gjumi i madh – Raymond Chandler

800 L

Seria e librave me dedektivë janë klasike tashmë dhe kanë një ndikim të thellë te një i ri. Filip Marlou, personazhi i librit, është fantazia e Chandler, por ai është real sipas çdo lexuesi. Shkrimtari i madh Haruki Murakami thotë: Unë dua të jem si Marlou”
V. Bot 2009
Vendodhja Tirane
Gjuha Shqip
Tipi i publikimit Libër
Grupmosha mbi 18 vjeç
Përkthyesi Aleko Minga

Porosit ne moment
Telefono tani