Frigorifer Portabel Per Makine 6LIT 12V

4,900 L

Termus elektrik protativ elektrik shume praktik per udhetime.

Mund te pershtatet ne te gjithe modelet e makinave.
Gjithashtu ju mund ta perdorni stabilizues rryme per ta perdorur ne shtepi dhe kudo tjeter. (AC 100
~ 110v or 220 ~ 240v)
Mban pijet ose ushqimet te fresketa ne nje temperature 15 deri 25 grade celcius, ose mund ti mbaje
te ngrohta ne nje temperature rreth 55-65 grade celcius.
Fuqia: 48-65W
Voltazhi: 12V
Permasat: 32.5 x 18 x 27cm

Porosit ne moment
Telefono tani