E273 Izolues zhurme

Sfungjer akustik; Parandalon jehonat e zërit në mjedis dhe parandalon që tingulli të godasë murin dhe të kthehet prapa. Është e ndertuar nga një material i veçantë që përdoret përgjithësisht për të siguruar akustikë në mjedis. Ky material i posaçëm i njohur si përthithës i zërit ose absorbues i zërit, i cili përdoret për të parandaluar zhurmën në mjedise me zhurmë.
Ku të përdoret? Përdoret për izolimin e zërit dhe izolimin e ekos. Është një material që përdoret për të marrë një performancë akustike në dhoma regjistrimi, kinema, salla muzikore etj. në zona me zë të lartë në decibel.
Permasat:
50x50x2Cm
50x50x3Cm
50x50x5Cm
30x30x3Cm

This product is currently out of stock and unavailable.

Porosit ne moment
SKU: 1214250122 Category:
Call Now ButtonTelefono tani