Dron i thjeshte

4,300 L

 

Rrotullim 360 grade

Kohezgjatja e rrotullit eshte 10 minuta

Kohezgjatja e karikimit eshte 50 minuta

Distanca e Kontrollit eshte 100m

Ne Paketim perfshihet

Droni / Telekomanda

Manuali i perdorimit

Fish Usb dhe karikues

Ka vend per Kamer

Out of stock

Porosit ne moment
Categories: ,
Call Now ButtonTelefono tani