Depilator me Lazer Alizz

12,000 L

Perdorim perfekt dhe i shpejte
250 000 fleshs
Perdorim per te gjithe trupin

📌Siperfaqja e nje fleshi eshte 3 cm katror
📌5 nivele te fuqiese se drites
📌Nuk duhet te ekspozoheni ne diell pas perdorimit te depilatorit me lazer
📌perpara çdo perdorimi lexoni me kujdes manualin e perdorimit qe mban vet pajisja brenda!

Porosit ne moment
Category:
Telefono tani