Cigare Elektronike Vapporeso Revenger Mini

9,900 L

Cigare elektronike me të vërtetë e bukur, me teknologji të mprehtë tymimi.
Një cigare elektronike jashtëzakonisht e mirë në përformancë, me pjesë përbërëse të avancuara, por ende të lehta për t’u përdorur,
Revenger Mini kompakt ka një bateri të integruar 2500mAh me fuqi dalëse maksimale 85W.
Përdoruesi do të shijojë një aromë të madhe dhe prodhimin e avujve. E disponueshme në 5 ngjyra
Porosit ne moment
Telefono tani