Bokse Multimedia

1,500 L

2 Bokse me fuqi dhe cilesi te garantuar
Audio e paster dhe Volum i larte per te degjuar muzike nga kompjuteri, telefoni apo MP3 juaj.
Lidhje me fishe Jack per muzike
Lidhje me fishe USB.
Kontroll volumi ne pjesene prapme te boksit.
Permasat e nje boksi: 86 x 185 x 80 mm

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani