Blender Vortex per Lengje

2,900 L

Per te gjithe juve qe shkoni ne Palester dhe ju pelqen Aktiviteti Fizik Lengjet jane shume te rendesishem ne Hidratimin e Organizmit
Ndaj Sjelim Blender Vortex
Dizajn transparent dhe shume i thjeshte ne perdorim
Shtrydhni fruta dhe beni lengje magjike sipas deshires
Përzieni të gjitha proteinat tuaja të preferuara ne nje shishe te vetme!
Perdorim Automatik Me buton On/Off
Me bateri (AAA)
Thikat grirese te mprehta per shperberje te menjehershme ne 30 sec
Porosit ne moment
Telefono tani