Bio Vitals Menthol

1,100 L

BioVitals është krem hidratues masazh për zonën e fytyrës dhe trupit, e përshtatshëme për dhimbje koke (migren) dhe dhimbje të sinusëve. Për migren lyhet zona e kokës ku ka dhimbje dhe masazhohet (koka, balli, qafa). Për sinus lyhet zona rreth ballit , mbi sy, poashtu zona ndër hundë në mënyrë që të nuhatet aroma e kremës dhe të lirohen e reklaksohen kanalet e hundës. Krema është natyrale dhe është e paketuar në kuti nga druri i ahut.

Porosit ne moment
Call Now ButtonTelefono tani