Aparat Tensioni me Stetoskop

3,000 L 1,700 L

Një monitor shumë i saktë dhe i përshtatshëm per matje precize te tensionit te ulet dhe te larte.
Tonometër mekanik, i përshtatshëm për ata që nuk i besojnë teknologjisë digjitale.

Porosit ne moment
SKU: 8816581581036 Category:
Call Now ButtonTelefono tani