Aparat per largimin e insekteve Pest Reject

2,900 L 1,500 L

Pajisje e cila nuk krijon asnje lloj zhurme, shume e thjeshte per tu vene ne pune, efikasitet i larte ne eleminimin e insekteve, nuk perben dem per ambjentin ku ju jetoni.
E pershtatshme per ambjente shtepie, lokale, zyra etj
Me ane te valeve ultrasonike largon minje dhe insektet e ndryshme nga shtepia juaj.
Kjo pajise mbulon nje siperfaqe prej 60 metra katror
Aparatura e lidhjes duhet te vendoset ne nje lartesi prej 1.5 metra deri ne 2 metra mbi nivelin e tokes per te arritur efektin me te mire
Porosit ne moment
Categories: ,
Telefono tani