Krem per thinjat Restoria Discreet 200ml

2,900 L

Përdorimi i vazhdueshëm i Restoria Discreet eviton
rrënjët e thinjura, reaksionet kimike, parandalon
dhe trajton problemin e zbokthit. Restoria Discreet
nuk është bojë kimike, por vepron me përbërësit
natyral të flokut duke i kthyer pigmentin e humbur

E përshtatshme për çdo nuancë floku, si për meshkuj
edhe për femra.
Prodhuar në Australi dhe eksportuar në të gjithë
botën.
Përdorur nga miliona gra dhe burra që prej 50
vjetësh.

Sasia 200 ml

Porosit ne moment
Category:
Call Now ButtonTelefono tani