Ngrohese Kondicioner Renova

6,500 L

Kondicioner Portativ RENOVA per ngrohje dhe ftohje
🔸Nxehtesi me ane te qeramikes
💢2 nivele te nxehtesise
🔹1000W dhe 2000 W
🔸Zgjedhje te ajrimit te ngrohte ose te nxehte 
🔻7.5 orë pune
🔰Levizje e flatrave të ajrit
▪️Vetmbrojtje nga mbinxehtesia
🔹Montohet ne mur ose jo

 

Porosit ne moment
Telefono tani