Pastrim dhe Hekurosje – Bum.al

Showing 1–24 of 110 results

7,900 L

Aksesorë Pastrimi

E1145 Hekur rrobash RAF.1301

2,990 L
2,400 L

Aksesorë Pastrimi

E1138 Hekur me avull Yg-888

2,590 L

Pastrim dhe Hekurosje

E1135 Mini hekur elektrik R1265

2,400 L

Aksesorë Pastrimi

SH3327 Pastrues per lavatrice

690 L

Aksesorë Pastrimi

E1105 Fshesë me korrent 3n1

2,990 L

Aksesorë Pastrimi

SH3288 Furce pastrimi per gota

690 L
Sale!
7,990 L 5,990 L
Out of stock

Aksesorë Pastrimi

E145 Pastrues pushi YZ-MQ-719

1,900 L

Aksesorë Pastrimi

SH3163 Fshese 2n1 per pastrim

990 L1,190 L

Pastrim dhe Hekurosje

SH2576 Lavatrice Portative

7,200 L
Call Now ButtonTelefono tani