Grirëse – Bum.al

Showing 1–24 of 30 results

Elektroshtëpiake të vogla

E1089 Grirese elektrike Sonifer

3,700 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1075 Grirese praktike per fruta dhe perime

2,190 L

Elektroshtëpiake të vogla

E951 Grirese perimesh GK-022B

3,700 L
Out of stock
600 L
1,290 L
1,990 L
Sale!
990 L 750 L
Out of stock
Call Now ButtonTelefono tani