Elektroshtëpiake të vogla – Bum.al

Showing 1–24 of 204 results

Elektroshtëpiake të vogla

E1175 Beres Makaronash SOKANY SK 1776

18,900 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1157 Grirëse Perimesh 700W/LB7002A

2,590 L
7,900 L

Elektroshtëpiake të vogla

E115 Mini Furre Elektrike

3,590 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1147 Ekspres kafeje Hoffmans

4,400 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1139 Toster RAF.R264T

2,400 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1091 Toster sonifer

2,600 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1089 Grirese elektrike Sonifer

3,700 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1085 Mikser profesional DS-6588 3.5L

6,500 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1075 Grirese praktike per fruta dhe perime

2,190 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1072 Thekese buke SOKANY SK 016S

2,500 L
15,900 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1061 Friteze RAF R5300

4,300 L

Elektroshtëpiake të vogla

E1059 Tigan gatimi Red copper

3,700 L
1,690 L
Call Now ButtonTelefono tani